دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

دوربین‌ها رانندگان و سرنشینان فاقد ماسک را جریمه می‌کنند؟

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور گفت: اکنون جریمه افراد فاقد ماسک در خودرو بر اساس مصوبات، صرفاً به صورت حضوری و دستی است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۸ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 15
کد خبر: ۷۷۶۳۹

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ عین‌الله جهانی درباره جریمه سرنشینان فاقد ماسکی که در خودرو حضور دارند، اظهار کرد: اگر قرار باشد بتوانیم کنترلهای دقیق‌تر و عمیق‌تری روی این موضوع داشته باشیم، حتماً باید سامانه‌هایی در اختیار پلیس قرار گیرد.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور افزود: اکنون جریمه افراد فاقد ماسک در خودرو بر اساس مصوبات، صرفاً به صورت حضوری و دستی است یعنی اگر راننده از ماسک استفاده نکرده باشد 50 هزار تومان جریمه می‌شود و اگر سرنشینان فاقد ماسک باشند، برای راننده جریمه 20 هزار تومانی صادر خواهد شد.

این مقام انتظامی تصریح کرد: تاکنون اگر جریمه‌ای در این رابطه انجام شده باشد، هیچکدام توسط دوربین‌ها و با استفاده از سامانه‌ها اعمال نشده و فقط توسط مأموران ما و به صورت دستی اعمال شده است.

تسنیم

ارسال نظر